Angol nyelvoktatás - Geiszler Klári +36 (20) 410 93 15

Referenciák

Iskolák és nyelviskolák, melyekben tanultam:
  • South Thames College, Putney, London Cambridge  Advanced English Exam
  • ELTE BTK angol nyelvtanári szak
Iskolák és nyelviskolák, melyekben tanítottam:
  • TIT Globe Nyelviskola
  • Dover Nyelviskola
  • Budapest Nyelviskola
  • Városmajori Gimnázium
  • Adonyi Szent István Kéttannyelvu Általános Iskola
  • Arany János Általános Iskola és Gimnázium, Százhalombatta
Egyéb tanítási tapasztalat:
  • Magánórák Olaszországban és Magyarországon

"Klári évekig erosítette a TIT Globe Nyelviskola csapatát! Angol tanári munkáját mindig lelkiismeretesen, pontosan és önállóan végezte. Óráin - minden korosztály számára - gyorsan teremtett barátságos, tanulásra alkalmas légkört. A visszajelzések alapján tanítványai maximálisan elégedettek voltak vele.
Aki szeretne megtanulni angolul - annak mind szakmailag mind pedig emberileg oszintén/szívesen ajánlom Geiszler Klárit!"
Becker Réka
TIT Globe Nyelviskola/Project Manager
2001- 2008

"Elsosorban olyan angol tanárt kerestem akivel hetente egy-két alkalommal beszélgethetek, használhatom a nyelvet. A célom nem nyelvvizsga volt, hanem írásban és szóban bátran kommunikálni szerettem volna, szeretnék megtanulni. Klárival úgy érzem jó úton haladunk efelé. Az órák nem unalmas (hasztalan) nyelvtani feladatok megoldogatásával telnek, ehelyett egy vidám hangulatú beszélgetos óra zajlik. Klárival szinte bármirol lehet beszélgetni, nagyon tájékozott, muvelt, jó humorú, kedves lány, így amikor találkozunk nekem nem is olyan mintha az angol órára érkeznék, sokkal inkább olyan mintha egy barátnommel beülnék egy jót beszélgetni:) Mióta hozzá járok elmondhatom, hogy sokkal bátrabban és sokkal nagyobb biztonsággal használom a nyelvet."
Holtzinger-Nyári Beatrix
könyvelo

"Klárival a diplomamunkám elkészítése során kerültem kapcsolatba. Kutatómunkámat angol nyelvhelyességi szempontból vizsgálta. Klári óriási munkabírásról tett tanúbizonyságot, amikor 40 oldal terjedelmu szöveg teljes köru átvizsgálását, illetve javítását nem egész 4 nap alatt készítette el. Nem csak gyorsan, de szakmailag kifogástalan módon készült el a munkaanyag vizsgálata. Klári kituno munkát végzett köszönhetoen magas szintu elméleti tudásának, amit gyakorlati szintu tapasztalatokkal is gazdagított. A vizsgálat során folyamatosan tartotta a kapcsolatot velem, illetve a személyes konzultációk meghatározásában pedig rendkívüli rugalmasságot mutatott. Magas szintre emelte a kapcsolatunkat,hogy Klári saját problémájaként kezelte a szakdolgozatom sikerességét.
    Ajánlom ot minden olyan angol nyelven tanulni vágyónak, aki precíz munkavégzésu, magas tudással bíró lelkes angolnyelv tanárt keres."
Köszönöm:
Pusztai Gábor
egyetemista

Klárival 1 éve kezdtem el angolt tanulni. Elotte 10 évig tanultam angolt iskoláimban, de Klárinak sikerült azt elérni, amit 10 év alatt a többi angol tanárnak nem. Megszerettem az angolt, megszerettem a nyelvtanulást. Munkahelyemen szükséges volt az angol nyelvtudás, üzleti írásbeli és szóbeli kommunikációhoz, így Kláritól is azt kértem inkább a gyakorlati oldalról közelítsük meg a dolgot.
1 év alatt nyomon követhetoen hétrol-hétre éreztem a fejlodést, nem csak a munkahelyemen figyeltek fel erre hanem pl. angol nyelvu zene hallgatása vagy filmnézése közben is egyre több dolgot kezdtem el megérteni. Klári barátságos, türelmes és vidám személyisége révén oszintén azt mondom, jobb tanárt nem is kívánhattam volna soha. Vele nem csak kötelesség, hanem élmény volt az angol tanulás!

2013. január 19.
Balázs Zsolt
programozó


Klári volt az elso magánoktatóm, akivel az angol nyelvvel közelebbi kapcsolatba kerülhettem. Az órákat barátságosan, változatos légkörben, jó hangulatban tartotta kötetlen beszélgetés mellett, így nem kellett egy-egy idegen témának nekifeszülni, a szókincs hiánya miatt 'rá stresszelni'. Következetesen, kizárólag angolul beszéltük át a nap, hét legfontosabb eseményeit. Sosem éreztem kényszernek az órára járást, mindig jó érzéssel indultam el hozzá. Csak ajánlani tudom azoknak, akik a gyakorlatias fejlodésben hisznek!:)

Takács Ádám
környezetügyi szakember


Kláriban, egy olyan ember ismertem meg, aki oszinte, segítokész és azon túlmenoen, hogy hosszú évek óta az angol nyelv területén dolgozik, és hatalmas tapasztalata van az angol nyelvoktatásban, már egy egész rövid ido alatt eredményeket tud elérni a tanulóinál. Rugalmas, ami nem utolsó szempont a mai világban. A gyakorlatias oktatás terén az elso helyre emelném, hisz találkoztam mar sokféle oktatással, tanárral, de egyik sem tudott ilyen eredményt elérni nálam. Csak ajánlani tudom mindenkinek Klárit, mert skyp-on való oktatása részletes, gyakorlatias, és eredményes, és nem helyhez kötött.

2015. augusztus 12.
Fenyo Katalin
mérnök


Klári az elso olyan angoltanárom, akivel igazán le tudtam küzdeni a gátlásaimat. Hétrol hétre javult a beszédkészségem, imádom a kiejtését, mindig rám tud csavarodni, ha valamit nem értek. Örülök, hogy rá találtam, soha nem volt még ilyen eredményes a fejlodésem semmilyen téren. Azóta már a fiamat is tanítja, nagyon elégedettek vagyunk, csak köszönni tudom.

2016. szeptember 26.
Dr. Palkó Erzsébet
fogorvos


A munkám miatt volt szükségem az angoltudásom felfrissítésére, amit középiskola után szinte egyáltalán nem használtam. Klári beszédközpontú órái, amik kizárólag angol nyelven zajlanak, nagyon sokat segítettek a kommunikációm fejlesztésében. Az órák sokszor inkább hasonlítottak egy baráti beszélgetésre, mint tanulásra. A hangulat mindig nagyon jó volt, a feladatok kreatívak és játékosak. A mindennapokban jól hasznosítható tudást szereztem mind a munka, mind a magánélet terén, pl. filmek nézése angolul, külföldi utazások. Bátran ajánlom Klárit azoknak akik gyakorlatias tudást szeretnének elsajátítani kellemes hangulatú angol órák keretében.

2018. október 9.
Földi Erika
irodai asszisztens


Gimnazista tanulóként 3 évig tanultam a tanárnonél. Tetszett az órák beszédközpontúsága, és személyes jellege. Megtanultam határozottan és folyékonyan beszélni és fogalmazni, köszönhetően az órák kötetetlen, jó hangulatú beszélgetéseinek. A foglalkozások eredményeképp sikeres felsőfokú nyelvvizsgát sikerült tennem angol nyelvből.

2020. január.17.
Kajtár Krisztián


Geiszler Klári

Angol nyelvoktatás
Dallamos utca 86.
Budapest 1172
Telefon: +36 (20) 410 93 15
Email: klari42@gmail.com
Skype: kelly4423

Web Hosting Companies